Bel ons: 0316 53 12 65
IJzersterke vloercoatings van slaapkamer tot parkeergarage

Een vloer heeft het altijd zwaar te verduren. Dit neemt niet weg dat iedere vloer zowel een chemische als hoge mechanische belasting moet kunnen verdragen. Span Meesterschilders heeft ervaring met het coaten van de meest uiteenlopende vloer soorten en biedt daarnaast garantie op slijtvastheid, kleur en de door u gewenste glansgraad. Zelfs voor garages en ander naadloos intensief gebruik.

Goede basis is belangrijk Duurzaamheid van uw vloer begint bij het aanbrengen van de juiste ondergrond. Met de juiste primers is hechting van iedere toplaag gewaarborgd.
Afwerken Na een juiste voorbehandeling is het voor onze schilders alleen nog een kwestie van afwerken. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van het gebruik.
Giet-Spaanvloer Voor middelzwaar tot zwaar belaste vloeren. Te denken aan magazijnen of parkeergarages. Elastische vloerafwerking wanneer uw vloer naadloos en scheur overbruggend moet zijn. Finishing touch Om de kleur extra aandacht te geven, of bij extra hoge eisen aan hygiëne.