Bel ons: 0316 53 12 65
Thuis in nieuwbouw, onderhoud en renovatie Goede communicatie resulteert in een vlotte werkwijze

Door de meer dan 130 jaar werkervaring van de verschillende generaties Meesterschilders, mogen we ons op meerdere vlakken 'expert' noemen. We zijn kundig bij nieuwbouwwoningen, kunnen u het volledige onderhoud uit handen nemen, zijn goed in renoveren en bovendien autoriteit in het specialistische jachtschilderwerk.

 

Span Meesterschilders staat voor een goede Prijs-Kwaliteit verhouding. De directe en persoonlijke betrokkenheid van onze projectleiders bij de projecten zorgt voor een duidelijke communicatie tussen u en de werkvoorbereider. Hierdoor kunnen wij garant staan voor het efficiënt en volgens de planning uitvoeren van werkzaamheden en zijn er geen teleurstellingen tijdens de oplevering van uw woning, bedrijfspand, boot of gemeenschapsruimte.

Recent werk
Onderhoud volgens schema Na de oplevering stellen wij desgewenst een advies en onderhoudsschema op zodat uw nieuwe woning zijn waarde behoudt met een minimum aan kosten. Ons werkgebied beslaat een groot deel van Gelderland. Ons bedrijf bevindt zich in Montferland (Loerbeek) U vind ons vooral in de Liemers, Graafschap, Arnhem en omstreken en de Achterhoek.