Bel ons: 0316 53 12 65
Deelrenovatie scheelt in kosten Renovatieproject vergt kennis van zaken

De basis van onderhoud zoeken wij in het preventieve karakter. Het uitsluiten van onverwachte problemen, zodat uitsluitend periodiek onderhoud nodig is. Door vooral aandacht te besteden aan de conditie van de ondergrond kan de frequentie van schilderwerk terug worden gebracht van vier, naar zes of zelfs acht jaar. Dit betekent geen tijdelijke cosmetische voorzieningen.

Alternatieven bieden Het geheel vervangen van een deels door houtrot aangetast kozijn is geen must. Span Meesterschilders biedt u graag alternatieven om de aantasting van uw kozijn te verhelpen. Niet alleen verven De schilders van SPAN gaan verder dan het alleen aanbrengen van verf. Deelvervanging bij houten gevel elementen of wanneer noodzakelijk, het geheel vervangen van door houtrot aangetaste onderdelen, wordt door de schilders van Span uitgevoerd.
Kennis is kunde Het inspecteren, adviseren en uitvoeren van de renovatieprojecten vergt kennis. Onze medewerkers zijn HBO Bouwkunde onderlegd en weten dus waar ze over praten.